Odnośniki
Kalendarium
| Pn | Wt | Śr | Czw | Pt | Sob | Nd |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1 | 2 | 3 | ||||
| 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
| 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
| 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
| 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
Najbliższe wydarzenia
Przejdź do: www.rawamazowiecka.pl
Treść strony
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU
Przedmiotem zamówienia jest wykonywanie, dostarczanie i wydawanie gorących posiłków jednodaniowych w 2012 roku dla uczniów Szkoły Podstawowej Nr 1, Szkoły Podstawowej Nr 2, Szkoły Podstawowej Nr 4 oraz Gimnazjum nr 1 i Gimnazjum Nr 2, dla których organem założycielskim jest Miasto Rawa Mazowiecka.
Usługa powyższa obejmuje:
1. Przygotowanie posiłków w ilości do max 9.500 posiłków w okresie trwania umowy.
2. Posiłki będą przygotowane przez Wykonawcę w obiektach lub obiekcie, dla którego Wykonawca posiada decyzję inspektora sanitarnego o dopuszczeniu obiektu do przygotowywania posiłków dla potrzeb zbiorowego żywienia dzieci.
3. Dostarczanie przygotowanych posiłków w stanie gotowym do spożycia do Szkoły Podstawowej Nr 1, Szkoły Podstawowej Nr 2 , Szkoły Podstawowej Nr 4 oraz Gimnazjum nr 1 i Gimnazjum Nr 2 w Rawie Mazowieckiej, własnym środkiem transportu Wykonawcy i na koszt Wykonawcy. Wykonawca musi posiadać decyzję inspektora sanitarnego o dopuszczeniu środka transportu do przewozu posiłków dla potrzeb zbiorowego żywienia dzieci.
4. Wydawanie przygotowanych posiłków uprawnionym uczniom Szkoły Podstawowej nr 1 , Szkoły Podstawowej Nr 2 , Szkoły Podstawowej nr 4 oraz Gimnazjum Nr 1 i Gimnazjum nr 2 w Rawie Mazowieckiej w stołówkach szkolnych znajdujących się na terenie ww szkół. Posiłki będą wydawane w naczyniach jednorazowego użytku , których dostarczenie należy do obowiązków Wykonawcy.
5. Posprzątanie szkolnych stołówek po zakończeniu przez uczniów posiłku.
6. Ilość dostarczanych i wydawanych posiłków w szkole może ulec zmniejszeniu stosownie do zaistniałych okoliczności (w zależności od liczby dzieci objętych tą formą pomocy ).
7. Wymagane parametry jednej porcji obiadowej:
a/ zupa – 400 ml
b/ drugie danie , w tym:
- ziemniaki (kasza , ryż , makaron) – 200g
- mięso , ryba – 80g
- surówka lub jarzyny gotowane- 100g
- naleśniki , pierogi – 150g
c/ kompot – 200 ml
8. Gorący posiłek, o którym mowa w ust.4 będzie wydawany uczniom w postaci zupy lub drugiego dania wraz z kompotem. Gorący posiłek w postaci zupy wydawany będzie nie częściej niż dwa razy w tygodniu. Gorący posiłek w postaci drugiego dania wydawany będzie co najmniej dwa razy w tygodniu jako danie mięsne raz w tygodniu jako danie bezmięsne.
Metryka
- opublikował: Agnieszka Zimecka MOPSdata publikacji: 2011-11-21 15:57
- zmodyfikował: Agnieszka Zimecka MOPSostatnia modyfikacja: 2011-11-21 16:09