Odnośniki
Kalendarium
| Pn | Wt | Śr | Czw | Pt | Sob | Nd |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
| 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
| 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
| 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
| 28 | 29 | 30 | 31 |
Najbliższe wydarzenia
Przejdź do: www.rawamazowiecka.pl
Treść strony
Ogłoszenie o zamówieniu
Przedmiotem zamówienia jest wykonywanie, dostarczanie i wydawanie gorących posiłków jednodaniowych w 2011 roku dla uczniów Szkoły Podstawowej Nr 1, Szkoły Podstawowej Nr 2, Szkoły Podstawowej Nr 4 oraz Gimnazjum nr 1 i Gimnazjum Nr 2, dla których organem założycielskim jest Miasto Rawa Mazowiecka.
Usługa powyższa obejmuje:
1.Przygotowanie posiłków w ilości do max 14.000 posiłków w okresie trwania umowy.
2.Posiłki będą przygotowane przez Wykonawcę w obiektach lub obiekcie, dla którego Wykonawca posiada decyzję inspektora sanitarnego o dopuszczeniu obiektu do przygotowywania posiłków dla potrzeb zbiorowego żywienia dzieci.
3.Dostarczanie przygotowanych posiłków w stanie gotowym do spożycia do Szkoły Podstawowej Nr 1, Szkoły Podstawowej Nr 2 , Szkoły Podstawowej Nr 4 oraz Gimnazjum nr 1 i Gimnazjum Nr 2 w Rawie Mazowieckiej, własnym środkiem transportu Wykonawcy i na koszt Wykonawcy. Wykonawca musi posiadać decyzję inspektora sanitarnego o dopuszczeniu środka transportu do przewozu posiłków dla potrzeb zbiorowego żywienia dzieci.
4.Wydawanie przygotowanych posiłków uprawnionym uczniom Szkoły Podstawowej nr 1 , Szkoły Podstawowej Nr 2 , Szkoły Podstawowej nr 4 oraz Gimnazjum Nr 1 i Gimnazjum nr 2 w Rawie Mazowieckiej w stołówkach szkolnych znajdujących się na terenie ww szkół. Posiłki będą wydawane w naczyniach jednorazowego użytku , których dostarczenie należy do obowiązków Wykonawcy.
5.Posprzątanie szkolnych stołówek po zakończeniu przez uczniów posiłku.
6.Ilość dostarczanych i wydawanych posiłków w szkole może ulec zmniejszeniu stosownie do zaistniałych okoliczności (w zależności od liczby dzieci objętych tą formą pomocy ).
7.Wymagane parametry jednej porcji obiadowej: a/ zupa - 400 ml b/ drugie danie, w tym: - ziemniaki (kasza , ryż , makaron) - 200g - mięso , ryba - 80g - surówka lub jarzyny gotowane- 100g - naleśniki , pierogi - 150g c/ kompot - 200 ml..
Metryka
- opublikował: Agnieszka Zimecka MOPSdata publikacji: 2010-12-02 12:58
- zmodyfikował: Agnieszka Zimecka MOPSostatnia modyfikacja: 2010-12-02 13:06
Załączniki
Metryka
- opublikował: Agnieszka Zimecka MOPSdata publikacji: 2010-12-02 13:02